geplaatst op donderdag 7 maart 2019

Met trots laten wij u weten dat NORISK IT Groep met ingang van vandaag onderdeel is geworden van de Vincere Groep.

Vincere Groep
De Vincere Groep is een landelijke speler van zeven organisaties die totaaloplossingen biedt waarin IT, communicatie en security op een logische manier verbonden zijn. Door gebruik te maken van de specifieke branchekennis van onze organisaties en door expertises te bundelen, kunnen oplossingen eenvoudig afgestemd worden op de behoeften van onze klanten waarbij landelijke dekking gegarandeerd is.

Vincere maakt op haar beurt deel uit van het van oorsprong Zweedse IT-concern Dustin. Deze Nasdaq genoteerde onderneming is goed voor meer dan een miljard euro omzet en heeft vestigingen in Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken en sinds 2018 met de Vincere Groep ook in Nederland.

Wat betekent dit voor de klanten van NORISK?
NORISK IT Groep blijft haar klanten gewoon onder haar eigen naam, met de vertrouwde medewerkers en met haar eigen werkwijzen, van dienst zijn. Er zijn echter nadrukkelijke voordelen verbonden aan de integratie in de Vincere Groep. Daarbij kunt u denken aan:

  • NORISK heeft alleen al in Nederland de beschikking over ruim 400 IT-specialisten, die laagdrempelig op diverse IT-kennisgebieden kunnen worden ingezet.
  • Door de expertise van de Vincere Groep op het gebied van Communication-, Document- en Security Solutions bieden we nu een aanvullend en hoogwaardig portfolio aan producten en services;
  • Vincere/Dustin beschikt over een indrukwekkende lijst van partnercertificeringen en omzetvolumes, wat resulteert in de beste inkoopcondities in de markt;
  • Vanuit Vincere heeft NORISK nu landelijke dekking, waardoor er desgewenst nog sneller ter plekke kan worden geacteerd;
  • Er is substantieel meer ruimte (kennis en geld) beschikbaar dan voorheen, om te innoveren en moderne technologie toepasbaar te maken.

Lammert Brouwer blijft aan als algemeen directeur van NORISK, met de speciale missie om de samenwerking met de andere Vincere-ondernemingen succesvol te operationaliseren. Collega-directeur Wiebren Nieuwenhuis gaat de onderneming verlaten. We sluiten echter beslist niet uit dat we in de nabije toekomst opnieuw een beroep zullen doen op zijn kennis en inzet.

Indien er naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen en/of onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op.

 2012 - 2019 All Rights Reserved. NORISK Software BV  

s