geplaatst op vrijdag 23 oktober 2015

Trendship

NORISK aanwezig op Trendship 2015

Op 27 oktober staat NORISK op de Playground van het innovatie evenement Trendship. Hier laten we een tweetal VR simulaties in combinatie met de Oculus Rift zien: de VR Flightsimulator en de VR Racesimulator. Neem plaats in de flightseat, zet de Oculus Rift op en ervaar hoe het is om piloot te zijn en te vliegen door een virtuele wereld. Of ga je liever de competitie aan, neem dan plaats in de NORISK VR Racesimulator; Een spectaculaire simulatie met behulp van de Oculus Rift waarbij je – tegelijkertijd - tegen elkaar kunt racen.

De Oculus Rift

Mark Zuckerberg – CEO van Facebook en eigenaar van Oculus Rift – zei begin 2014 "Virtual Reality is the next big thing". Vandaag de dag wordt Virtual Reality (VR) in steeds meer branches en organisaties effectief ingezet en toegepast. Van de zorg tot de bouwsector, van reisorganisaties tot opleidingsinstituten, VR development is vol in ontwikkeling en NORISK loopt voorop.

NORISK Software

NORISK Software ontwikkelt al zo’n twee jaar toepassingen op het gebied van VR. De innovatieve ICT avonturiers van NORISK Software zijn altijd op zoek naar hoe zij, met klanten en partners, VR op een nuttige manier kunnen inzetten. De twee VR simulaties die aanwezig zijn op de Playground zijn vooral bedoeld om op een leuke en speelse manier kennis te maken met de interactieve mogelijkheden van VR, de logische volgende stap in de toekomst.

Bent u net als  NORISK geïnteresseerd in innovatie of bent u innovator? Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Het belooft een boeiende en inspirerende dag te worden.  Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor voor een gesprek of demonstratie. NORISK is bereikbaar via info@noriskit.nl of 088-6674700 .2012 - 2019 All Rights Reserved. NORISK Software BV  

s