geplaatst op maandag 9 november 2015

banner promotiedagen
Succesvolle Promotiedagen!

Vorige week op dinsdag 3 en woensdag 4 november was NORISK samen met ongeveer 600 medestandhouders aanwezig op de Promotiedagen in MartiniPlaza te Groningen. Het bleek wederom een groot succes waarbij er gesproken is met veel nieuwe en bestaande relaties.

Het thema van NORISK betrof “Werken in de Cloud”. Daar is invulling aangegeven door middel van een groot wolkenspandoek boven onze stand, uitgebreide informatie op de NORISK Signage schermen over de NORISK Cloud, het vliegen door de wolken in de NORISK VR-Flight Simulator en een duidelijke uitleg over “Werken in de Cloud” in de ARENA van de Promotiedagen.

Een extra aandachtstrekker was het door Comfort Trade beschikbaar gestelde BigGreenEgg! Wie de hoogste punten scoorde in de VR-Flight Simulator kon het ei winnen. En de uitslag is bekend… We mogen Bert Hendriks van harte feliciteren met de winst!

Heeft u de presentatie van Lammert en Kamiel gemist over “Werken in de Cloud”, maar is er wel interesse? U bent van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek aan de Johan van Zwedenlaan 1, te Groningen. Loop gerust binnen!2012 - 2019 All Rights Reserved. NORISK Software BV  

s