geplaatst op donderdag 27 augustus 2015

NORISK Hybrid Cloud

NORISK Hybrid Cloud

Mede mogelijk gemaakt door Microsoft Azure Cloud en gebouwd op Fujitsu infrastructuur
De meeste organisaties kennen de voordelen van virtualisatie, zoals flexibiliteit en kostenbesparing, inmiddels wel. Daarnaast spelen “IT in de cloud” en “applicaties uit de muur” een immer groeiende rol. Maar zijn deze nieuwe toepassingen altijd voldoende veilig? En wat als de verbinding eruit ligt; kan je organisatie dan wel verder werken?

Met NORISK Hybrid Cloud ben je in staat een eigen, on-site infrastructuur naadloos te verbinden met de NORISK datacentra en eventueel met Microsofts publieke cloud. We noemen deze opzet de hybrid cloud. De NORISK Hybrid Cloud stelt je dus in staat je applicaties daar te draaien waar ze thuishoren. In de prettige nabijheid van een eigen datacenter, de betrouwbaarheid en stabiliteit van de Noord Nederlandse NORISK datacentra of middels de prijsefficiëntie van een publiek datacenter. Jij bepaalt en past naar believen aan!

Is je interesse gewekt? Zie je net als wij de toekomst niet als “cloud=alles-of-niets” maar is samenwerking en een doordachte transitie je pad? Laat je dan informeren tijdens onze discussieer- en leersessie van donderdag 1 oktober. De ochtend wordt afgesloten met een goed verzorgde lunch.

Planning
09.30 uur           Welkom met koffie en thee
10.00 uur           Start NORISK Hybrid Cloud sessie
11.00 uur           Pauze   
11.15 uur           Vervolg sessie
12.15 uur           Uitgebreide lunch staat klaar

Vragen en stellingen
Om de sessie zo leerzaam mogelijk te maken voor iedereen is het interessant om praktijkvoorbeelden te behandelen. Heb je daarom zelf vragen of stellingen omtrent dit onderwerp schroom dan niet om deze tijdens of voorafgaand aan de sessie in te brengen.

Je vragen, stellingen en aanmelding kun je doorgeven aan je accountmanager of via telefoonnummer 088-6674700 . Direct aanmelden? Klik hier.2012 - 2019 All Rights Reserved. NORISK Software BV  

s