geplaatst op donderdag 18 juni 2015

http://www.noriskit.nl/Uploads/7ba649d6-d201-49ac-a2b8-cc88039abf29.jpgKomende woensdag 24 juni vindt er, mede op verzoek van een aantal relaties van NORISK, een nieuwe kennissessie plaats over mobile device management (MDM). Er zijn nog enkele plaatsen vrij, wees er dus snel bij en meld je vandaag nog aan!

Mobile device management
Mobility devices zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven want ze spelen zowel zakelijk als privé een grote rol. Daar komt bij dat de scheidingslijn tussen een device voor privé of zakelijk gebruik steeds kleiner wordt waardoor vroeg of laat veel organisaties te maken krijgen met het fenomeen "Bring/Choose Your Own Device". Thuiswerken, of onderweg zakelijke mail checken, biedt qua flexibiliteit veel voordelen. Maar hoe zit het met de security als medewerkers de organisatieinformatie overal mee naartoe nemen? En voor welke ondersteuning kies je vervolgens, met het oog op het brede scala aan devices? Het invoeren van "Bring/Choose Your Own Device" heeft niet alleen technische consequenties, maar brengt onder andere consequenties voor de vergoedingsstructuur, ARBO, abonnementen en verantwoordelijkheden met zich mee.

Deze beleidsvraagstukken worden behandeld tijdens de 5e kennissessie van dit jaar, op woensdag 24 juni aanstaande. NORISK maakt er vanzelfsprekend een open discussie van, dus heb je vragen of stellingen? Neem deze dan vooral mee! Aansluitend aan de discussie laat MDM-specialist Ben Vos (Citrix) de mogelijkheden van XenMobile zien. 

Programma
09.30 uur - Welkom: koffie en thee staan klaar;
09.45 uur - Openingswoord: leuk dat je er bent!;
10.00 uur - Discussietijd;
11.15 uur - MDM in de praktijk: de mogelijkheden van XenMobile;
12.00 uur - Lunchtijd.    

Locatie
Huize NORISK - Johan van Zwedenlaan 1, Groningen.2012 - 2019 All Rights Reserved. NORISK Software BV  

s