geplaatst op donderdag 30 juli 2015

Printer banner

  • Bent u zich bewust van wat één printje kost?
  • Weet u hoeveel er geprint en gescand wordt in uw organisatie?
  • Gebruikt u uw printer- en multifunctionalpark optimaal?
  • En wat doet u als een printer of multifuctional niet werkt?
Inzicht en antwoord op deze vragen geeft de mogelijkheid om het print- en scanpark optimaal in te richten en dat kan veel geld besparen.

Meten is weten

Om zeker te zijn dat u het maximale haalt uit uw printer- en multifunctionalpark, waarbij security uiteraard niet vergeten mag worden, is het mogelijk om een gratis applicatie in het printerpark te laten installeren door NORISK.

Dit programma registreert alle gegevens, zoals het aantal printjes per device, kosten per pagina, de verdeling van de opdrachten over de verschillende printers- en multifunctionals en meer. Resultaten hebben laten zien dat er door het juist inzetten van de apparatuur al snel een besparing van €0,015 per pagina te realiseren is. Dit is natuurlijk geen hoog bedrag, maar als we gaan doorrekenen wordt het zeer interessant!

Rekenvoorbeeld

Uit onderzoek van Gartner en IDC is gebleken dat een gemiddelde werknemer ongeveer 45 pagina’s per dag print. Een simpele rekensom leert ons in dat geval dat er bij een organisatie met 100 medewerkers bij €1500,00 per maand te besparen valt.
  • 45 pagina’s * €0,015 = €0,675 per dag per medewerker
  • gemiddeld 22 werkdagen per maand * €0,675 = €14,85 per maand per medewerker
  • 100 medewerkers * €14,85 = €1485,00 besparing per maand

Ook inzicht in uw print- en scanpark?

Een NORISK specialist komt graag bij u langs voor het installeren van de applicatie. Samen met u nemen we vervolgens de uitgebreide analyse en datarapportage door. In overleg wordt gekeken wat de ideale Managed Printing Service (MPS) inrichting voor uw organisatie is. Mochten er aanpassingen nodig zijn ten opzichte van uw huidige omgeving dan ontvangt u van de NORISK accountmanager een vrijblijvend voorstel.

Gebruik maken van deze mogelijkheid? Neem contact op met uw accountmanager of via info@noriskit.nl en088-6674700.2012 - 2019 All Rights Reserved. NORISK Software BV  

s