geplaatst op vrijdag 22 april 2016


Goed nieuws in telefonieland!

KPN Zakelijk wijzigt per 1 juni zijn tarieven en algemene leveringsvoorwaarden. De aankondiging van KPN lees je hier. Bij het wijzigen van tarieven en algemene voorwaarden mogen huidige klanten van KPN hun abonnement kosteloos opzeggen. Dit betekent dat klanten van KPN tot 1 juni het recht hebben om over te stappen naar NORISK Telefonie zonder een afkoopsom voor hun huidige contract te betalen.

Bellen met NORISK Telefonie is bellen met vrijheid. Geen ouderwetse wurgcontracten maar met contracten van deze tijd. Een zeer eenvoudig door uzelf te beheren telefooncentrale maar desgewenst ook door ons te onderhouden.

Meer informatie is te vinden op www.norisktelefonie.nl of bel direct naar onze VoIP specialist Senta van der Vaart (088 667 47 00 ) en mocht u liever gebeld worden dan kunt u het contactformulier invullen op onze site.

Senta kan aan de hand van uw laatste (ISDN) KPN telefoonrekening u direct het maandelijkse voordeel laten zien. Mocht er onverhoopt geen voordeel komen uit de berekening dan krijgt u van NORISK IT een gratis taart!2012 - 2019 All Rights Reserved. NORISK Software BV  

s