geplaatst op dinsdag 2 juni 2015

http://www.noriskit.nl/Uploads/6cf405be-7695-4879-bf9c-6d65e482e230.jpg
Volgende week donderdag (11 juni) is het zover: de NORISK-Zorgdag 2015. Zoals inmiddels bekend, staat dit jaarlijkse evenement geheel in het teken van IT en Zorg, waarbij een aantal actuele onderwerpen worden uitgelicht, zoals eHealth vanuit de praktijk en wordt er volop aandacht besteed aan de juridische aspecten waar zorginstellingen die voor een Cloud-oplossing kiezen mee te maken krijgen.

Vorige week hebben we de eerste spreker over eHealth, Hessel van Tuinen, voorgesteld en vandaag is het de beurt aan eHealth spreker Michel Dijkman. Michel  is werkzaam als projectmanager bij GGZ Friesland en houdt zich voornamelijk bezig met de implementatie van het patiëntenportaal en online behandeling in de gehele organisatie. Michel is, als verbinder, de spil in het dynamische speelveld van directie, management, communicatie, IT en de werkvloer.

Ervaring
Vanuit zijn ervaring geeft hij tijdens de zorgdag een kijkje in de complexe processen die ontstaan bij de implementatie van eHealth in de zorg. Meer weten over het verhaal van Michel Dijkman en meer informatie over de NORISK-Zorgdag? Kijk op www.noriskzorgdag.nl. Nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds via bovenstaande link of stuur een mailtje naar Senta van der Vaart.2012 - 2019 All Rights Reserved. NORISK Software BV  

s